Insurance header

Hoe MCB u beschermt

Bij MCB bankiert u in een beschermde omgeving die voldoet aan strikte eisen.

Wij doen er alles aan om de veiligheid van uw gegevens te garanderen, maar het is belangrijk dat u zelf ook op uw hoede blijft.

Veilig online
Mobiele veiligheid
Veilig online

MCB maakt gebruik van geavanceerde technologie om u tegen fraude te beschermen.


Bescherming van uw gegevens

MCB maakt gebruik van de volgende technieken om uw gegevens online te beveiligen:

  • 128-bit encryptie – Wanneer u online bankiert, worden uw gegevens beveiligd door middel van 128-bit encryptie.

  • Aanvullende authenticatie – Wanneer u zich bij MCB online aanmeldt, zowel vanaf een computer als vanaf een mobiel apparaat, vragen wij u altijd om aanvullende authenticatie, zoals een e-Pass, digitaal certificaat, soft token of hard token.

  • Laatste inlogdatum/tijdstip – Elke keer dat u zich aanmeldt om online te bankieren tonen wij de datum en het tijdstip van uw laatste bezoek. Zo weet u of er onbevoegde toegang is geweest.

  • Extended Validation (EV) SSL Certificate – De groene adresbalk op de MCB-websites is een beveiliging die door nieuwere browsers wordt ondersteund en betekent dat de verbinding is versleuteld en het certificaat is uitgegeven door een certificaatautoriteit (CA) via het public key infrastructure-systeem. Een EV-certificaat voldoet aan specifieke eisen omtrent identiteitscontrole. Aan deze eisen moeten uitvoerig voldaan zijn voordat een certificaat wordt afgegeven door een CA.

  • Veilige firewalls – De servers die de MCB-websites aansturen zijn beveiligd met meerdere firewalls om onbevoegde toegang tot ons netwerk te helpen voorkomen en MCB houdt deze firewalls voortdurend in de gaten om inbreuken op de veiligheid tegen te gaan.

  • Sessieonderbrekingen – Wanneer u bent ingelogd maar een tijdje inactief blijft, wordt uw sessie verbroken. Om het online bankieren te hervatten, dient u opnieuw in te loggen.


Compressed green loan
*No code found.
Balance in NAƒ
N/a
Expiration date
N/a
The above balance is as of: N/a